Játszva minden könnyebb

Hintafa

Igen?

2019. február 05. - palinta77

img_4670_1.jpg

A Feelinks családi sikerein felbuzdulva muszáj volt a magyar fejlesztésű Igen?-t is kipróbálni. A karácsonyi ünnepek tökéletes alkalomnak bizonyultak. 

Tovább

Günther Jakobs - Sophe Schoenwald: A nagy állatkerti fogmosás

img_4616.jpg

Vallomás. Annyira nem szeretem a fogmosást, hogy a házimunkák közé soroltam. Vonakodásomat átörökíthettem a gyerekeimre is, mert lepkehálóval kell őket elkapnom, hogy aludni fényesre suvickolt fogsorral menjenek. Sophie Schönewald és Günther Jakobs A nagy állatkerti fogmosás című könyvét szerencsére mindketten szerették.

Tovább

Legyetek Ti is sorozatfüggők!

img_4512_1.jpg

Kedves gyerekkönyves sorozataink új részekkel bővültek. Visszatért Babaróka, Sibiék egy újabb mesékkel és még nagyobb állatsereglet élén és a Göröngyös úti iskolában is új kalandjaink vannak. Óvodástól kisiskolásokig, ma mindenki talál magának olvasmányt.

Tovább

Elisabetta Gnone: Olga, a papírlány - A különleges utazás

img_4579.jpgLassan véget ér a január, amit szándékom szerint kicsit elmélyedve, merengősebben és valamiféle erőgyűjtésben töltöttünk. (A valóság persze megint kiröhögött. Elkaptuk az összes most futó vírust, úgyhogy a lélektuning mellett az immunrendszerünkre is gyúrtunk.) Az eredeti tervem az volt, hogy olyan olvasmányokkal tarkítsam ezt a hónapot, mint Elisabetta Gnone könyve: Olga, a papírlány - A különleges utazás.

Tovább

Elveszett alvókák

img_4465.jpg

A plüssbarátok vitathatatlanul fontosak. A Betűtészta kiadó szerint is ideje volt már, hogy egy egész mesegyűjteményt szenteljenek ezeknek a mindenféle bajokban komfortot biztosító kedvenceknek. Legújabb könyvükben kilenc neves író mesél válogatott zűrökbe keveredett, Elveszett Alvókákról.

Tovább

Pásztohy Panka: Halló, mama!

img_4419.jpg

Pásztohy Panka könyvein, illusztrálásain már felnőtt egy nemzedék Az utóbbi években a szerző-illusztrátor munkáiban izgalmas változásoknak lehettünk tanúi. A Pesti mese képi világában és tartalmában is nagyon különleges és személyes emlékkönyve után újabb fontos mérföldkőhöz érkezett a Halló, Mama! című mesekönyvével.

Tovább

Tonke Dragt: A nagy vadon titkai

img_4406.jpgA Január legyen a regenerálódás, az erőgyűjtés és egy kicsit az elmélkedés hónapja. Ez volt a fő szempont, amikor a havi olvasmányainkat kiválogattam. Tonke Dragt: A nagy vadon titkait felfedő regénye elsőre talán inkább fordulatosnak tűnik, de beleolvasva azonnal tudtam, hogy ismét jó helyen keresgéltünk.

Tovább