Játszva minden könnyebb

Hintafa

Hintafa

Forgódísz -botból és fonalból

2015. augusztus 14. - palinta77

f56a6032.jpg

Botokból jól állunk. Minden sétánk alkalmával újabb kollekcióval leszünk gazdagabbak. Azonban a séta elején még roppant fontos botjaink, miután átlépik a kaput, valahogy elveszítik jelentőségüket és csapatostul hánykolódnak gazdátlanul és céltalanul. Így volt ez egészen tegnapig.

Az ötlet, mely a botocskáinak új életcélt adott Mary Ann Kohl könyvéből származik. Az elkészítéséhez mindössze néhány bot és különböző színű, maradék fonal szükséges. Ha ezek megvannak, akkor már csak tekerni kell, tekerni és tekerni. Érdemes a fonalak színét váltogatni, mintákat kitalálni. A botok kiválogatásánál ügyeljünk arra, hogy egyre kisebbek legyenek. Ezzel kész is a gyönyörű forgódísz, lehet egymáshoz kötni őket.  Felakaszthatjuk fedett teraszra, gyerekszobába, nappaliba, bárhová. 

Meglepően jó, akár terápiás programnak is, hiszen a fonalak tekercselése felénk mindenkire csendes meditatív hangulatot bocsátott. És még a teraszunk is milyen szép lett! 

A botok kiegyensúlyozása nem volt kis dolog, dehát ennyi küzdelem kell, főleg mikor a sok fonaltekergetés közben már úgyis mindenkinek kisimultak az idegei. Most kiderül, hogy mennyire. 

Ha tetszett a bejegyzés, ne felejtsd el like-olni a Hintafa Facebook oldalát. Akkor bizosan nem maradsz le a további kalandjainkról sem.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hintafa.blog.hu/api/trackback/id/tr527695156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása