Játszva minden könnyebb

Hintafa

Hintafa

Sushi go party!

2019. augusztus 21. - palinta77

img_7686.jpg

Amikor valamit szeretsz, nehéz betelni vele. Na, én is így vagyok a Sushi go party!-val. Ha szeretted az alapjátékot, akkor ez a klassz doboz még több, még jobb falatot tartogat.

img_7657_1.jpg 

A Sushi go! egyike a legkedvesebb időkitöltő játékaimnak. Nagyon szerettem a kedves illusztrációkat, amik már önmagukban is hangulatot teremtenek Cukik, színesek, muszáj azonnal játékba vinni. A Sushi go party! is ugyanez, csak még több van benne a jóból.

 img_7631.jpg

A deluxe kiadás elsőre a fémdoboz méretein látszik: kapott egy játéktáblát, amibe belehelyezhetjük az aktuális játékban szereplő menü kártyáit, a szélein pedig a szójaszószos üvegre hasonlító figuráinkkal minden kör végén (vagy kártyától függően, közben) leléphetjük a pontjainkat. Nem kell már vacakolnunk ceruza és papír felkutatásával Igaz, hogy így már kevésbé utazóképes ha a csomagolásnál számít a helytakarékosság, de mint élmény sokkal kényelmesebb. 

 Akinek először elfogyaszt 10 db Uramuki tekercset, 8-at léphetimg_7639.jpg

A játékmenet ugyanaz maradt, de mostmár nyolcan is sushizhatnak. Érdemi változást az új képességekkel rendelkező kártyák hoztak és az, hogy a körök végén visszakeverjük a pakliba -a desszert kívételével- a gyűjteményünket. Az összeállított menüknek köszönhetően nagyon sokféle stílusban fogyaszthatjuk kedvencünket. A különféle kártyahatásoktól változik a játék stílusa/hangulata. (Ehhez a szabályleírás minden segítséget megad.)

A Bőségtállal hatalmas pontszámokban reménykedhetünk

img_7623.jpg

Ez a temérdek kártyakombináció nagyon felfrissítette a sushizás élményét. Ha úgy érzitek kijátszottátok magatokat az alapjátékban, most újra beindulhatnak a rakéták.

Konfrontatív játékhoz is van kínálat, de a kétszemélyes játék sem andalítóan romantikus

Jönnek jól a cuki tofuk. Mégiscsak jobban esik ha a játékostársam egy kedves figurával nullázza le a két kártyával még 6 pontot érő gyűjteményem.  

img_7608.jpg

Vannak ismerős ételek a alapjátékból, de a többség új trükköket tud. Különböző formákért növekvő számú pontot ad az Onigiri. Angolnából viszont az a jó, ha minél több van. 

Phil-Walker Harding eddigi, játéktervezői pályafutása során számtalan alkalommal bebizonyította, hogy látványos és szórakoztató társasai méltán népszerűek. Szinte minden évben feltűntek rangos társasjátékos-díjak listáin, jelöléseket kaptak, díjakat nyertek. A birtokunkban lévők közül talán a Cacao a legkevésbé látványos, viszont a játékmenet itt is vonzó.

img_7653.jpg

A Medvepark már sokkal több izgalmat tartogat látványban és a ránk váró tetris-szerű lapkáival, hát még a német Spiel de Jahres listáján a győzelemhez egészen közel jutó Imhotep. A Kütyükhöz még nem jutottunk hozzá, de ránézésre ugyanazt a vonalat követi, mint a többi játék. A Sushi go!-val gyorsan kialakult a addikciót a felturbózott változatra pedig egy többszörösen igaz: még több, még pompásabb sushi-élmény! 

 Az Étlap miatt új kártyák közül választhatunk. A különleges rendelés egy korábban kijátszott kártya tulajdonságait másolja.

Könnyen megérthető, gyorsan tanulható, az új kártyáknak köszönhetően bravúros játékok várnak rátok a Sushi go party!-ban. 

A saját Sushitokat az Okosjátéknál itt találjátok. 

Játékosok száma: 2-8
Életkor: 8+ (nálunk 7+)
Külcsín/Belbecs: szépséges színkavalkád/ egyszerű, de kellemes absztakt gyűjtögetés
Ára: 6.990.,- Ft 

A bejegyzés trackback címe:

https://hintafa.blog.hu/api/trackback/id/tr8115017696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása