Játszva minden könnyebb

Hintafa

Kimberly Hamilton: Menő macskák

2019. október 16. - palinta77

img_8247_1.jpg 

A Lázadó lányok hulláma a macskákat is elérte -szerencsére. Kimberly Hamilton harminc macskakiválóságot gyűjtött össze, akik a maguk jogán  lehetnek Menő macskák. 

Tovább

David Grossman: Zsiráf, és irány az ágy!

img_8225.jpg

Apukák, jön a torokfájós, hangvesztős időszak, amikor az anyukák kidőlnek. Itt az ideje, hogy szolgálatba helyezzétek magatokat az esti mesék idejére is! Ma egy olyan könyvújdonságot ajánlok, ami -természetesen nem kizárólag-, de apukáknak, nagypapáknak- egyformán jól áll. David Grossman: Zsiráf, és irány az ágy!

Tovább

Concept kids -Állatok

img_7894.jpgIsmerősek az anyu/apu szettjeiben pipiskedő gyerekek? A jelenség alól a társasjátékok sem kivételek. Elvégre ha a felnőttek szeretnek vonatutat építeni, vagy piktogramok alapján kitalálni szavakat, akkor erős a kényszer, hogy megszülessen ezeknek a gyerekváltozata is. Ez ügyben legutóbb a Concept kistestvére, a Concept kids-Állatok bizonyított.

Tovább

Történelem karnyújtásnyira: Caesar bandája és 25 szelfi az Árpád-korból

img_7845.jpg

Még 284 nap, mire újra vakáció lesz. Egyetlen reménysugár P számára, hogy idén lesz történelem óra. Ezt a felfokozott vonzódást a is a könyveknek köszönhetjük. Amit A világ legszebb mondái elkezdett, azt folytatta az ismerkedés Zeusz bandájával, most pedig mindezt felfrissítette Frank Schwieger: Caesar és bandája. A csapat rómait szorosan követte a 25 Árpád-kori szelfi, ami végképp bebizonyította, hogy a töri vicces ÉS érdekes. 

Ezzel a két könyvsorozattal kívánok nagyon lelkes és kalandokban bővelkedő tanévet mindenkinek!

Tovább

Nagy Krisztián: Az erdei focibajnokság

img_7670.jpg

Valami mindig van. Tavaly a HP-láz, most a nyárral ránk törő képernyő-láz vetette vissza P olvasásait. Míg előző évben türelemmel és finom célzásokkal próbálkoztam más könyvek felé is terelni, idén úgy döntöttem, hogy a szívének kedves focit hívom segítségül. És milyen igazam lett, mert az Erdei focibajnokságot legalább négyszer kiolvasta.

Tovább

Kollár Borbála: Alkoss szabadon

img_7688.jpg

Egy ideje már úgy tűnt, elérhetetlen távolba kerültünk a közös, kreatív tevékenységgel eltöltött időtől, amikor megérkezett az Alkoss szabadon könyvvel Kollár Borbála bevezetője, én pedig önfeledtem hagytam, hogy a szerző lelkesedése rámragadjon. 

Tovább